Almás zabpelyhes amerikai palacsinta

Print Friendly, PDF & Email

Zabpelyhes amerikai palacsinta, a laktató diétás reggeli!

Egyszerűen, gyorsan összeállítható, kalóriaszegény, zsírszegény, lassan felszívódó szénhidráttartalmú diétás palacsinta recept, ami tökéletesen beilleszthető az életmódváltásba!

Még több zabpelyhes receptet ITT találsz >>> Zabpelyhes Receptek

Almás zabpelyhes amerikai palacsinta
Almás zabpelyhes amerikai palacsinta

Zabpelyhes amerikai palacsinta recept:

Hozzávalók (9 darabhoz):

  • 15 dkg MyProtein 100 % zabpehely (ITT KAPHATÓ!*)
  • 1,5 dl 1,5 % tej
  • 3 alma lereszelve
  • 3 db közepes méretű tojás
  • 20 g négyszeres édesítő
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • kókuszolaj a sütéshez

*KATTINTS a linkre, tedd a kosárba és a pénztárnál min. 20 % kedvezmény kerül levonásra!

Még több diétás almás receptet találsz itt >>> Diétás Almás Receptek

Elkészítése:

  1. A zabpelyhet keverjük össze a tejjel, majd hagyjuk 20 percig állni.
  2. Ez után reszeljük bele az almát, üssük bele a tojásokat, majd adjuk hozzá az édesítőszert és a fahéjat.
  3. Felforrósított palacsintasütőben teáskanálnyi kókuszolajon süssünk belőlük mini palacsintákat:
  4. Egy palacsintához kb. 1,5 evőkanál masszát tegyünk a serpenyőbe, majd a kanál domború részével formázzuk kb. 10 cm átmérőjű, kb. 1 cm vastag palacsintává.
  5. Mindkét oldalát kb. fél percig süssük, amíg enyhén meg nem pirul.

Inkább szénhidrátcsökkentett amerikai palacsintát készítenél?

Próbáld ki ezt a receptet! >>> Szénhidrátcsökkentett diétás amerikai palacsinta

100 g almás zabpelyhes amerikai palacsinta átlagos tápértéke:

  • 134 kcal,
  • 18 g szénhidrát,
  • 7 g fehérje,
  • 4 g zsír.

Jó étvágyat kívánok!

Szaszkó Andi

életmódváltó, gasztroblogger

Eredeti recept

Készítsd el a diétás recepteket, és mutasd meg a róla készült fotót az Instagramon #salátagyár hashtaggel vagy linkkel együtt mutasd meg a Facebookon a Salátagyár Fogyókúrás Recept Klubban! >>> CSATLAKOZOM A DIÉTÁS RECEPT KLUBHOZ!

Hasznos infók a diétás receptek elkészítéséhez:

Toplistás ötletek fehér liszt helyett

Negyedannyi édesítőmi az, és hogy kell használni?

Cukorhelyettesítők (stevia, eritrit, nyírfacukor) adagolása

12 ok a kókuszzsír használata mellett

Búzasikér használata

Himalája só hatása – miért jobb, mint a hagyományos asztali só?

 

Vélemény, hozzászólás?