VÉLEMÉNYEK

“Hatalmas köszönet a teljes kiőrlésű, cukormentes zserbó receptért! 5 hónapja váltottam életmódot az IR-em miatt, és nem hittem volna, hogy karácsonykor fogok tudni enni zserbót. És igen, bár első alkalommal készítettem, így külalakra nem lett “perfekt” , de isteni finom és még a férjem is megeszi. Ennél nagyobb elismerést nem is kaphattam volna. 100000000 köszönet érte.”

(Horváth Barbara)

“Ezúton szeretném megköszönni a rengeteg hiánypótló, szuper receptedet, amik komfortossá teszik a diétámat. Eddig bármit megkívántam, volt rá egészséges alternatíva a receptjeid között….. eddig minden recepted kiválóan sikerült, amit kipróbáltam.”

(Deák Lilla)

“Kedves Reya! Imádom az oldaladat! Most kezdtem el diétázni, de hála az oldaladnak, ebből nemcsak diéta lesz, hanem életmód váltás! Annyira jók a receptjeid! Egészségesek és nem hizlalnak! Örülök, hogy Rád találtam!”

(Ritterné Kuris Éva)

“Ha cukorbeteg vagy vagy csak fogyni szeretnél különösebb lemondás nélkül, akkor itt ezeregy kiváló receptet találsz.”

(Zsigry Mária)

“Rengeteg finom receptet találok itt, ami azért is kiemelkedő, mert eddig minden, amit elkészítettem, remekül sikerült! Diétás, finom, gyors, egyszerű és könnyen beszerezhető, megfizethető alapanyagokból! Erősen ajánlott tartalom!”
(Rózsa Edina)

“Magamat is meglepve pont így jártam én is. Eddig minden sikerült. Szuper ételek vannak. Hatalmas eredmény, hogy a hagyományos magyar konyhához szokott férjemnek és fiamnak is ízlik az újfajta menü.”

(Bakóné Skuta Nikolett)

“Nagyon szeretem a recepteket és a tippeket, köszönöm szépen! Már sokat kipróbáltam az oldalról és segítséget is kaptam, ha szükségem volt rá! “

(Pödör-Pogátsa Ágnes)

“Kedves Reya! Fantasztikus a Blogod! Csak azt bánom, hogy nem találtam rá előbb (most is csak véletlenül). Halandó emberek (szerényebb pénztárcával is el tudják készíteni a receptjeid műdolgok, mérgek nélkül. Kívánok Neked erőt, egészséget, kitartást! Hajrá, csak így tovább!”

(Abért-Sifter Tímea)

“Nagyon ötletes, változatos recepteket látok, és nem bonyolultak, tök jóóóó! És még diétás is, jupiiii! “

(Lekka Kata)

“Kedves Reya! Nagy segítséget jelentenek a receptjeid kezdő IR diétázóként! Már többet is kipróbáltam és mind nagyon finom lett!”

(Nádudvari Ibolya)

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Több receptet is kipróbáltam már. Egészségesek és amellett finomak is. Köszönöm!”

(Némethné Varga Marianna)

“Egyszerűen elkészíthető, mindenhol kapható alapanyagú receptek. Amit még nagyon szeretek, hogy sok hagyományos ételt találok itt egészséges változatban.Így nem érzem úgy, hogy 40 év alatt megszokott ízeknek kellene végleg búcsút intenem.”

(Valastyán Beatrix)

“Egyszerűen imádom ezt az oldalt, már régebben találtam rá, de most, hogy úgy igazából is odafigyelek arra mit eszem, annyira jól jönnek az ötletek… szóval NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!”

(Tomor Alexa)

“Finom, egészséges, kipróbált receptek. Azt kapom, amit látok. Egyszóval SZUPER. Köszönöm szépen kedves Reya!”

(Révész Erzsébet)

“Még csak a zablisztes palacsintát sütöttem meg, és tökéletes lett! Meg merem kockáztatni, hogy ízletesebb, mint fehér liszttel! Alig várom, hogy kipróbáljam a diétás kenyér és kifli receptjeidet. Nagyon sokat tanulok az egészséges étkezésről. Gratulálok az oldaladhoz.”

“Tegnap a zabpehelylisztes tojásos nokedlit készítettem el. A kisfiam nyelte, mint kacsa a nokedlit. Imádta az egész család. Köszönjük!”

(Vojnic-Kovács Anett)

“Nagyon hálás vagyok. Most tanulhatom meg, hogy a cukorbetegséggel járó diéta miatt nem kell lemondani a sok megszokott finomságról, csupán “kissé” átdolgozva.”

(Tóthné Sulcz Mária)

“Fantasztikus, mindig tökéletesen sikerülő receptek. Ha keresek valami újat, mindig ide jövök.”

(Ferenczy Kriszta)

“Nagyon szeretem a receptjeidet, Andi! Sehol nem láttam még ennyire részletes, mindenre kiterjedő, mindent számbavevő, mindent megmagyarázó pontos leírást. Tegnap a diétás túrófánkot néztem… még azt is írod, hogya tojásokat a túróval simára keverjük (nem kell hozzá robotgép, kézi habverővel vagy fakanállal is tökéletes lesz.) Köszönöm és gratulálok!”

(Patakiné Orovicza Adrien)

“Én 73 éves vagyok, és a Te segítségeddel sikerült 18 hónap alatt 17 kg-tól megszabadulnom, pedig tornázni nem tudok, úgyhogy hálás köszönet a csoportnak is!”

(Sárváryné Katalin)

“Amikor szeptemberben kórházba kerültem magas vércukorral és kétségbeesve jöttem ki 3 nap után, mondván, már mindent tudok a cukorbetegségről, az első oldal, amit egy kedves ismerősöm ajánlott, a Te oldalad volt. Boldog voltam, mert láttam, hogy nincs vége a világnak, ehetek én még finomat! Köszönöm!”

(Tamás Petra)

“Én pedig köszönöm, hogy létrehoztad az oldalt, hisz neked köszönhető, hogy már sima fehér liszt nincs is  a konyhámban.”

(Kovács Tünde)

“Köszi, nagyon jók a recik, ha valamit nem találok megyek az oldaladra. Már sikerült megszabadulnom -15 kg-tól..”

(Suara Gyöngyi)

Print Friendly, PDF & Email