Vitaminsaláta télre

Vitaminsaláta, ami nem csak finom, hanem a színeivel jó kedvre derít az őszi, téli szürkeségben!

A cékla, a répa és a póréhagyma igazi téli zöldségek, amikből nagyon finom, ropogós téli salátát készíthetsz!

Mindegyik zöldség másért finom, de a közös bennük az, hogy jót tesznek az immunrendszernek és megvédenek a téli betegségekkel és a zsírpárnákkal szemben!

Önmagában vagy köretként is fogyasztható!

Téli vitaminsaláta
Téli vitaminsaláta

Vitaminsaláta recept

Hozzávalók:

  • 1 db közepes cékla
  • 1 db közepes sárgarépa
  • 1 db közepes alma
  • pár karika póréhagyma
  • 2 evőkanál magkeverék
  • Öntet:
  • 1 evőkanál almaecet
  • 1 teáskanál agavé szirup
  • 1 teáskanál extra szűz olívaolaj

Elkészítése:

  1. A nyers céklát, a sárgarépát, és az almát hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le!
  2. Dobjuk rá a póréhagymát és a magokat.
  3. Készítsük el az öntetet: keverjük simára a hozzávalókat és forgassuk össze a zöldségekkel!
  4. Azonnal fogyasztható!

Jó étvágyat kívánok!

Reya

Receptjeimhez a diétás hozzávalókat a Bijó Boltban vásárolom személyesen vagy webshopon keresztül, ingyenes házhozszállítással >>> BIJÓ Bolt

Bijó Diétás Webshop

Hasznos infók a diétás receptek elkészítéséhez:

Toplistás ötletek fehér liszt helyett

Negyedannyi édesítő – mi az, és hogy kell használni?

Cukorhelyettesítők (stevia, eritrit, nyírfacukor) adagolása

12 ok a kókuszzsír használata mellett

Búzasikér használata

Himalája só hatása – miért jobb, mint a hagyományos asztali só?

Készítsd el a receptet, és mutasd meg a róla készült fotót az Instagramon #salátagyár hashtaggel vagy linkkel együtt mutasd meg a Facebookon a Salátagyár Fogyókúrás Recept Klubban! >>> CSATLAKOZOM A DIÉTÁS RECEPT KLUBHOZ!

(Szponzorált tartalom: A recept elkészítését a Bijobolt.hu Bio Nagyker és Webáruház támogatta.)

Print Friendly, PDF & Email
 

Vélemény, hozzászólás?