Mogyoróvajas zabkása , amiben minden megvan ahhoz, hogy jól induljon a napod és ne egész délelőtt a nasizáson járjon az eszed:
- lassan felszívódó szénhidráttartalom,
- magas fehérjetartalom,
- jó zsírforrás,
- finom ízek.
Mogyoróvajas zabkása recept
Hozzávalók 1 adag mogyoróvajas zabkásához:
- 3 dkg MyProtein Rolled Oats zabpehely
- 1,5 dl víz
- 1 adag MyProtein Impact Casein fehérjepor (nálam vaníliás)
- 20 g MyProtein mogyoróvaj
- 1 ek (10 g) negyedannyi édesítő
- pár csepp MyProtein Flavdrops (nálam vaníliás )
- fél banán, áfonya
A recept hozzávalóit szerezd be -41 % kedvezménnyel ITT vagy a MyProtein applikációban!
MyProtein Kuponkód: SALATAGYAR
Mogyoróvajas zabkása elkészítése:
- A zabpelyhet a vízzel sűrűsödésig főzzük.
- Hozzáadjuk az édesítőt és a fehérjeport, valamint és a Flavdrops ízesítő cseppeket, majd alaposan összekeverjük.
- A tetejére mogyoróvajat, banánt és áfonyát teszünk.
- Frissen a legfinomabb!
1 adag mogyoróvajas zabkása átlagos tápértéke:
- 401 kcal,
- 39 g ch,
- 37 g fehérje
- 12 g zsír
Ha egyedül nem megy az életmódváltás, ne keseredj el, SEGÍTEK!
Ha szeretnél lefogyni és az elért súlyodat sokáig meg is tartani, de
- nem tudod, hogy kezdj bele, vagy
- odafigyelsz az étkezésedre, de mégsem fogysz,
- már több sikertelen életmódváltáson vagy túl, esetleg
- változatosságra van szükséged, mert már unod az egyhangú diétás ételeidet, keress bátran személyre szabott életmódváltó étrendért!
>>> SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND KÉSZÍTÉS ITT!
Jó étvágyat kívánok!
Szaszkó Andi
életmódváltó, gasztroblogger, táplálkozási tanácsadó

2013. óta főzök diétásan, cukor és fehér liszt nélkül. Nem vagyok sem ételérzékeny, sem vércukor gondjaim nincsenek, de a kilóimmal én is folyamatosan küzdök.
Diétás gasztroblogomon saját képekkel illusztrálva mutatom meg Neked, hogyan készítem el a kedvenc ételeimet úgy, hogy életmódváltásba illeszthetőek és hasonlóan finomak is legyenek, mint a hagyományos ízek.
2023. májusában életmód- és táplálkozási tanácsadó végzettséget is szereztem, így vállalom személyre szabott étrendek készítését is.
FIGYELEM! Tanácsaimat és a receptjeimet saját felelősségedre használd, készítsd és fogyaszd!