Protein fagyi házilag, cukormentesen, magas fehérjetartalommal, mindössze 2 perc alatt.
Na persze ez a 2 perc csak az összeállításra vonatkozik.
Amíg krémesre fagy az alakbarát fehérjeporos fagyika, azt sajnos ki kell várni, de minden perce megéri a várakozást, mert a végeredmény egy fantasztikusan krémes, nagyon finom diétás fagyi, ami egy pillanatig sem hizlal, sőőőt!
Ez a protein fagyi teljes mértékben illeszkedik az életmódváltásodba:
- ízre, állagra tökéletesen helyettesíti a hagyományos, cukros, zsíros, hizlaló fagyit, emellett
- laktató,
- zsírszegény,
- szénhidrátszegény (sőt már majdnem szénhidrátmentes, mivel 100 grammban csupán 3 gramm szénhidrát van),
- segíti a zsírégetést és az izomépítést, valamint
- lemondás és bűntudat nélkül eheted.
Remélem, mostanra Téged is kíváncsivá tettelek, hogyan készül ez a tökéletes alakbarát fagyi, ezért mutatom is!
Vaníliás protein fagyi recept
Hozzávalók:
- 2 adag Slow Release Casein vaníliás fehérjepor (ITT KAPHATÓ!)*, csak ezzel lesz jó állaga!
- 2,5 dl víz
*kattints a linkre, tedd kosárba és a pénztárnál 20-40 % kedvezményt kapsz rá!
Vaníliás protein fagyi elkészítése:
- A fehérjeport a vízzel egy shakerben összerázzuk.
- 4-5 órára fagyasztóba tesszük.
- Óránként átkeverjük, hogy ne legyen beton kemény.
- Ha mégis megfeledkeznél róla, sebaj, egy késes aprítógép csodákat művel és krémessé varázsolja a túlfagyott fogyi fagyidat!
- Ízlés és diéta szerinti gyümölcsökkel vagy cukormentes csokiöntettel tálaljuk.
Ha tölcsérrel/ostyával szereted a fagyit, készíthetsz hozzá teljes kiőrlésű fagyi tölcsért is, ÍGY >>> Fagyi tölcsér recept
100 g vaníliás protein fagyi átlagos tápértéke (fehérjepor fajtájától függően változhat!):
- 63 kcal,
- 3 g szénhidrát,
- 10 g fehérje,
- 0,2 g zsír.
Jó étvágyat kívánok!
Szaszkó Andi
életmódváltó, gasztroblogger

2013. óta főzök diétásan, cukor és fehér liszt nélkül. Nem vagyok sem ételérzékeny, sem vércukor gondjaim nincsenek, de a kilóimmal én is folyamatosan küzdök.
Diétás gasztroblogomon saját képekkel illusztrálva mutatom meg Neked, hogyan készítem el a kedvenc ételeimet úgy, hogy életmódváltásba illeszthetőek és hasonlóan finomak is legyenek, mint a hagyományos ízek.
2023. májusában életmód- és táplálkozási tanácsadó végzettséget is szereztem, így vállalom személyre szabott étrendek készítését is.
FIGYELEM! Tanácsaimat és a receptjeimet saját felelősségedre használd, készítsd és fogyaszd!