Almás fahéjas zabkása, amivel csak jól indulhat a reggel!

Almás fahéjas zabkása reggelire.

Egy újabb zabkása recept, amit biztos, hogy imádni fogsz, hiszen gyors, egyszerű, laktató és semmilyen nehezen beszerezhető alapanyag nincs benne!

Almás fahéjas zabkása
Almás fahéjas zabkása

Almás fahéjas zabkása recept

Hozzávalók (1 adaghoz):

  • 5 dkg apró szemű zabpehely
  • 175 ml hideg víz vagy növényi tej (pont duplája a zabpehely mennyiségének!)
  • 2 evőkanál (50 gramm) kókuszkrém (növényi tej használatánál elhagyható)
  • 1 evőkanál (20 gramm) stevia eritrit keverék (4 evőkanál cukornak/nyírfacukornak felel meg, eritritből ízléstől függően 1,5x ennyi szükséges!)
  • 10 dkg reszelt golden alma
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • a zabkása hozzávalóiért kattints a rózsaszín linkekre!

Zabkása készítése:

  1. A zabpelyhet a vízzel együtt pár perc alatt sűrűre főzzük.
  2. Hozzákeverjük az édesítőszert, a kókuszkrémet és a nagylyukú reszelőn lereszelt almát.
  3. Megszórjuk őrölt fahéjjal.

Kalória és szénhidráttartalma:

  • a teljes adag 398 kcal és 41 g szénhidrátot tartalmaz!

Jó étvágyat kívánok!

Reya

A blogon található receptekhez a hozzávalókat szerezd be elérhető áron, pénzvisszafizetési garanciával, gyors szállítással a Salátagyár Életmód Shopból!

Print Friendly, PDF & Email
 

Vélemény, hozzászólás?