Ecetes paradicsomsaláta

Ecetes paradicsomsaláta, ami azon kívül, hogy karcsúságbarát, nagyon jól is tud esni a nyári forróságban!

Paradicsomszezon van végre, használd ki, hogy valóban édes, szabadföldi, lédús paradicsomokat kaphatsz a piacon és készíts belőle egy egyszerű, ecetes paradicsomsalátát!

Tegyél hozzá friss zöldfűszereket – hogy milyeneket az gyakorlatilag mindegy – és készíts belőle egy isteni, zöldfűszeres, ecetes paradicsomsalátát!

Ecetes paradicsomsaláta friss zöldfűszerekkel
Ecetes paradicsomsaláta friss zöldfűszerekkel

Ecetes paradicsomsaláta

Hozzávalók (2 adaghoz):

  • 30 dkg friss paradicsom, bármilyen színű és formájú
  • fél-fél csokor friss zöldfűszer (bazsalikom, kakukkfű, petrezselyem) apróra vágva
  • 1 kis fej lilahagyma apróra vágva
  • 1 evőkanál fehérborecet
  • 1 evőkanál extraszűz olivaolaj
  • 6 csepp stevia

Elkészítése:

  • A megmosott paradicsomokat mérettől függően vágjuk félbe vagy negyedekbe!
  • Szórjuk rá a friss zöldfűszereket és a lilahagymát!
  • Az öntethez keverjük össze a fehérborecetet az olívaolajjal és a stevia cseppel, majd forgassuk össze a paradicsommal!

Még több saláta receptért kattints ide! >>> DIÉTÁS SALÁTÁK

Jó étvágyat kívánok!

Szaszkó Reya

Print Friendly, PDF & Email
 

Vélemény, hozzászólás?