Ecetes paradicsomsaláta, ami azon kívül, hogy karcsúságbarát, nagyon jól is tud esni a nyári forróságban!
Paradicsomszezon van végre, használd ki, hogy valóban édes, szabadföldi, lédús paradicsomokat kaphatsz a piacon és készíts belőle egy egyszerű, ecetes paradicsomsalátát!
Tegyél hozzá friss zöldfűszereket – hogy milyeneket az gyakorlatilag mindegy – és készíts belőle egy isteni, zöldfűszeres, ecetes paradicsomsalátát!
Mivel semmilyen különleges hozzávaló nem szükséges hozzá, az olcsó diétás ételek közé tartozik.

Ecetes paradicsomsaláta
Hozzávalók (2 adaghoz):
- 30 dkg friss paradicsom, bármilyen színű és formájú
- fél-fél csokor friss zöldfűszer (bazsalikom, kakukkfű, petrezselyem) apróra vágva
- 1 kis fej lilahagyma apróra vágva
- 1 evőkanál fehérborecet
- 1 evőkanál extraszűz olivaolaj
- 6 csepp stevia vagy bármilyen általad használt édesítőszer
Elkészítése:
- A megmosott paradicsomokat mérettől függően vágjuk félbe vagy negyedekbe!
- Szórjuk rá a friss zöldfűszereket és a lilahagymát!
- Az öntethez keverjük össze a fehérborecetet az olívaolajjal és a stevia cseppel, majd forgassuk össze a paradicsommal!
Még több diétás saláta receptért kattints ide! >>> DIÉTÁS SALÁTÁK
Jó étvágyat kívánok!
Szaszkó Andi
Hasznos infók a diétás receptek elkészítéséhez:
Toplistás ötletek fehér liszt helyett
Negyedannyi édesítő – mi az, és hogy kell használni?
Cukorhelyettesítők (stevia, eritrit, nyírfacukor) adagolása
12 ok a kókuszzsír használata mellett
Himalája só hatása – miért jobb, mint a hagyományos asztali só?
Készítsd el a receptet, és mutasd meg a róla készült fotót az Instagramon #salátagyár hashtaggel vagy linkkel együtt mutasd meg a Facebookon a Salátagyár Fogyókúrás Recept Klubban! >>> CSATLAKOZOM A DIÉTÁS RECEPT KLUBHOZ!
(Szponzorált tartalom: A recept elkészítését a Bijobolt.hu Bio Nagyker és Webáruház támogatta.)

2013. óta főzök diétásan, cukor és fehér liszt nélkül. Nem vagyok sem ételérzékeny, sem vércukor gondjaim nincsenek, de a kilóimmal én is folyamatosan küzdök.
Diétás gasztroblogomon saját képekkel illusztrálva mutatom meg Neked, hogyan készítem el a kedvenc ételeimet alakbarát módon úgy, hogy lehetőleg ugyanolyan finomak is legyenek, mint a hagyományos ízek.
FIGYELEM! A receptjeimben és a tájékoztató jellegű bejegyzéseimben tapasztalataimat és az interneten található információkat gyűjtöttem össze. Nem vagyok sem orvos, sem dietetikus, ezért a tanácsaimat és a receptjeimet saját felelősségedre használd, készítsd és fogyaszd!