Mikrós zabsüti előkészítéssel és “sütéssel” együtt össz-vissz 5 perc alatt!

Mikrós zabsüti recept
Mikrós zabsüti hozzávalók (1 db):
- 1 db tojás
- 3 dkg MyProtein Instant Oats zabpehelyliszt (20-40 % KEDVEZMÉNNYEL ITT!*)
- 1 dkg cukrozatlan kakaópor
- 5 g négyszeres erejű édesítőszer
- 25 ml tej (növényi tejjel helyettesíthető)
- 1 kávéskanál sütőpor
- 1 evőkanál MyProtein vaníliás FlavDrops (20-40 % KEDVEZMÉNNYEL ITT!*) vagy vanília aroma
- 2 dkg cukormentes fehércsoki
- 2 dkg cukormentes étcsoki
*a kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges semmilyen kuponkód, automatikusan levonásra kerül!
Mikrós zabsüti elkészítése:
- A hozzávalókat egy müzlistálba tesszük, és villával simára keverjük.
- Mikrohullámú sütőben 850 Watton 1 perc alatt készre sütjük, majd a formából egy tányérra kiborítjuk.
- A díszitéshez a csokikat felolvasztjuk, majd az étcsokival bevonjuk a zabsüti tetejét.
- Az olvasztott fehércsokit 3 db kör alakban egy kávéskanál segítségével rácsorgatjuk az étcsoki rétegre, majd fogpiszkálóval a süti középpontjától a széle felé haladva csíkokat húzunk, így érjük el a képen látható mintát.
- Azonnal fogyasztható.
100 g mikrós zabsüti átlagos tápértéke:
- 191 kcal,
- 20 g szénhidrát,
- 11 g fehérje,
- 7 g zsír.
Jó étvágyat kívánok!
Szaszkó Andi
életmódváltó, gasztroblogger

2013. óta főzök diétásan, cukor és fehér liszt nélkül. Nem vagyok sem ételérzékeny, sem vércukor gondjaim nincsenek, de a kilóimmal én is folyamatosan küzdök.
Diétás gasztroblogomon saját képekkel illusztrálva mutatom meg Neked, hogyan készítem el a kedvenc ételeimet alakbarát módon úgy, hogy lehetőleg ugyanolyan finomak is legyenek, mint a hagyományos ízek.
FIGYELEM! A receptjeimben és a tájékoztató jellegű bejegyzéseimben tapasztalataimat és az interneten található információkat gyűjtöttem össze. Nem vagyok sem orvos, sem dietetikus, ezért a tanácsaimat és a receptjeimet saját felelősségedre használd, készítsd és fogyaszd!