Rukkola saláta egyszerűen, gyorsan!
Egyszerű és nagyszerű diétás recept, ami még a kezdőkön sem tud kifogni!
Mindössze negyed óra alatt kész, szénhidrátmentes diétás vacsora! 🙂

Rukkola saláta recept
Hozzávalók (1 adag):
- 1 marék rukkola
- 2 db tojás
- 1 kisebb sárgarépa
- 2 szelet bacon
- 1 teáskanál cukormentes mustár
- 5 stevia csepp
- 2 evőkanál extra szűz olivaolaj
- 1 evőkanál vörösborecet
Elkészítése:
- A tojásokat feltesszük főni, a forrástól számított kb. 5 percig főzzük, majd a főzővizet leöntjük róla és hideg vízben kihűtjük, megpucoljuk.
- A sárgarépát meghámozzuk, és vékony csíkokra vágjuk (előre csomagolt sárgarépacsíkokkal kiváltható).
- A bacon szeleteket egymás mellé serpenyőbe fektetjük és lassú tűzön ropogósra pirítjuk.
- A rukkola saláta öntethez a vörösborecetet összekeverjük a cukormentes mustárral, az olívaolajjal és belecsöpögtetjük a steviát.
- Az elkészült öntetet összeforgatjuk a sárgarépával és a rukkolával.
- A pirított bacon szeletekkel és a főtt tojással a tetején tálaljuk.
Ha egyedül nem megy az életmódváltás, ne keseredj el, SEGÍTEK!
Ha szeretnél lefogyni és az elért súlyodat sokáig meg is tartani, de
- nem tudod, hogy kezdj bele, vagy
- odafigyelsz az étkezésedre, de mégsem fogysz,
- már több sikertelen életmódváltáson vagy túl, esetleg
- változatosságra van szükséged, mert már unod az egyhangú diétás ételeidet, keress bátran személyre szabott életmódváltó étrendért!
>>> SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND KÉSZÍTÉS ITT!
Jó étvágyat kívánok!
Szaszkó Andi
életmódváltó, gasztroblogger, táplálkozási tanácsadó
Hasznos infók a diétás receptek elkészítéséhez:
Toplistás ötletek fehér liszt helyett
Negyedannyi édesítő – mi az, és hogy kell használni?
Cukorhelyettesítők (stevia, eritrit, nyírfacukor) adagolása
12 ok a kókuszzsír használata mellett
Himalája só hatása – miért jobb, mint a hagyományos asztali só?
Készítsd el a receptet, és mutasd meg a róla készült fotót az Instagramon #salátagyár hashtaggel vagy linkkel együtt mutasd meg a Facebookon a Salátagyár Fogyókúrás Recept Klubban! >>> CSATLAKOZOM A DIÉTÁS RECEPT KLUBHOZ!

2013. óta főzök diétásan, cukor és fehér liszt nélkül. Nem vagyok sem ételérzékeny, sem vércukor gondjaim nincsenek, de a kilóimmal én is folyamatosan küzdök.
Diétás gasztroblogomon saját képekkel illusztrálva mutatom meg Neked, hogyan készítem el a kedvenc ételeimet úgy, hogy életmódváltásba illeszthetőek és hasonlóan finomak is legyenek, mint a hagyományos ízek.
2023. májusában életmód- és táplálkozási tanácsadó végzettséget is szereztem, így vállalom személyre szabott étrendek készítését is.
FIGYELEM! Tanácsaimat és a receptjeimet saját felelősségedre használd, készítsd és fogyaszd!