Cukormentes gesztenyepüré: az egyik legegyszerűbb és legdiétásabb sütés nélküli diétás desszert.
Annyira egyszerű, hogy ha nem tartod magadat egy konyhatündérnek, akkor is bátran belevághatsz a készítésébe!
Elronthatatlan és nagyon finom, nekem a gyermekkorom retro cukrászdáit juttatja eszembe!

Cukormentes gesztenyepüré
Hozzávalók (1 adag):
- cukormentes gesztenyemassza (mirelit, hiperekben kapható)
- cukormentes habtejszín
- negyedannyi édesítő ízlés szerint
Gesztenyepüré készítése:
- Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a kiolvasztott gesztenyemasszát.
- A negyedannyi édesítővel felvert tejszínhabbal tálaljuk.
100 gramm cukormentes gesztenyepüré kalória és szénhidráttartalma:
- 195 kcal, 41 g szénhidrátot tartalmaz (tejszínhab nélkül!)
Jó étvágyat kívánok!
Szaszkó Andi
életmódváltó gasztroblogger
Hasznos infók a diétás receptek elkészítéséhez:
Toplistás ötletek fehér liszt helyett
Negyedannyi édesítő – mi az, és hogy kell használni?
Cukorhelyettesítők (stevia, eritrit, nyírfacukor) adagolása
12 ok a kókuszzsír használata mellett
Himalája só hatása – miért jobb, mint a hagyományos asztali só?
Készítsd el a receptet, és mutasd meg a róla készült fotót az Instagramon #salátagyár hashtaggel vagy linkkel együtt mutasd meg a Facebookon a Salátagyár Fogyókúrás Recept Klubban! >>> CSATLAKOZOM A DIÉTÁS RECEPT KLUBHOZ!

2013. óta főzök diétásan, cukor és fehér liszt nélkül. Nem vagyok sem ételérzékeny, sem vércukor gondjaim nincsenek, de a kilóimmal én is folyamatosan küzdök.
Diétás gasztroblogomon saját képekkel illusztrálva mutatom meg Neked, hogyan készítem el a kedvenc ételeimet úgy, hogy életmódváltásba illeszthetőek és hasonlóan finomak is legyenek, mint a hagyományos ízek.
2023. májusában életmód- és táplálkozási tanácsadó végzettséget is szereztem, így vállalom személyre szabott étrendek készítését is.
FIGYELEM! Tanácsaimat és a receptjeimet saját felelősségedre használd, készítsd és fogyaszd!