Cukormentes gesztenyepüré készítése

Cukormentes gesztenyepüré: az egyik legegyszerűbb és legdiétásabb sütés nélküli diétás desszert.

Ezúttal tejmentesen készült, rizs tejszínhab spray-vel a tetején! 🙂

Annyira egyszerű, hogy ha nem tartod magadat egy konyhatündérnek, akkor is bátran belevághatsz a készítésébe!

Elronthatatlan és nagyon finom, nekem a gyermekkorom retro cukrászdáit juttatja eszembe!

Cukormentes gesztenyepüré tejmentes tejszínhabbal
Gesztenyepüré cukormentesen, tejmentes tejszínhabbal

Cukormentes gesztenyepüré

Hozzávalók (1 adag):

  • 12 dkg (fél csomag) mirelit cukormentes gesztenyemassza (hiperekben kapható)
  • cukormentes, tejmentes rizs tejszínhab spray
  • nullkalóriás édesítőszer ízlés szerint
  • pár csepp rumaroma ízlés szerint (elhagyható)

Diétás termékek, szénhidrát csökkentett termékek, diétás webshop

Gesztenyepüré készítése:

  1. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a kiolvasztott gesztenyemasszát.
  2. Ízesítjük az édesítőszerrel és a rumaromával, majd rányomjuk a tejszínhabot.

Kalória és szénhidráttartalma:

  • 100 g 195 kcal, 41 g szénhidrátot tartalmaz (tejszínhab nélkül!)

Jó étvágyat kívánok!

Reya

Print Friendly, PDF & Email
 

Vélemény, hozzászólás?