Cukormentes gesztenyepüré házilag

Print Friendly, PDF & Email

Cukormentes gesztenyepüré: az egyik legegyszerűbb és legdiétásabb sütés nélküli diétás desszert.

Annyira egyszerű, hogy ha nem tartod magadat egy konyhatündérnek, akkor is bátran belevághatsz a készítésébe!

Elronthatatlan és nagyon finom, nekem a gyermekkorom retro cukrászdáit juttatja eszembe!

Cukormentes gesztenyepüré tejmentes tejszínhabbal
Gesztenyepüré cukormentesen, tejmentes tejszínhabbal

Cukormentes gesztenyepüré

Hozzávalók (1 adag):

  • cukormentes gesztenyemassza (mirelit, hiperekben kapható)
  • cukormentes habtejszín
  • negyedannyi édesítő ízlés szerint

Gesztenyepüré készítése:

  1. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a kiolvasztott gesztenyemasszát.
  2. A negyedannyi édesítővel felvert tejszínhabbal tálaljuk.

100 gramm cukormentes gesztenyepüré kalória és szénhidráttartalma:

  • 195 kcal, 41 g szénhidrátot tartalmaz (tejszínhab nélkül!)

Jó étvágyat kívánok!

Szaszkó Andi

életmódváltó gasztroblogger

Hasznos infók a diétás receptek elkészítéséhez:

Toplistás ötletek fehér liszt helyett

Negyedannyi édesítő – mi az, és hogy kell használni?

Cukorhelyettesítők (stevia, eritrit, nyírfacukor) adagolása

12 ok a kókuszzsír használata mellett

Búzasikér használata

Himalája só hatása – miért jobb, mint a hagyományos asztali só?

Készítsd el a receptet, és mutasd meg a róla készült fotót az Instagramon #salátagyár hashtaggel vagy linkkel együtt mutasd meg a Facebookon a Salátagyár Fogyókúrás Recept Klubban! >>> CSATLAKOZOM A DIÉTÁS RECEPT KLUBHOZ!

 

Vélemény, hozzászólás?